Valikko Sulje

Yatra namaste

YATRA TARJOAA LAAJAN VALIKKOJEN PERINTEISTÄ NEPALIA

Yatra on moderni nepalilainen fine dining -ravintola, joka sijaitsee Porvoon torilla. Ravintolan perustamisen päätarkoituksena on tarjota asiakkaillemme autenttista ja herkullista ruokaa sekä asiakaslähtöistä palvelua ja ilmapiiriä. Tavoitteenamme on erinomainen asiakastyytyväisyys. Siksi Yatra -perhe on omistautunut takaamaan parhaan mahdollisen palvelun asiakkailleen – niin maukkaalla ruoallaan, palvelullaan kuin viihtyisällä ympäristöllään.

Yatra tarjoaa laajan valikoiman perinteisiä nepalilaisia ruokalajeja ainutlaatuisella lähestymistavalla ruoanlaittoon ja esillepanoon. Panostamme myös lämpimän kotoisaan ympäristöömme. Tavoitteenamme on tuoda esiin perinteisen nepalilaisen keittiön parhaat puolet modernilla vivahteella.

Henkilökuntamme on perinteisesti koulutettu, ammattitaitoinen ja kunnioittava. Lisäksi ravintolamme sisätilat ovat houkuttelevat ja miellyttävät. Ruokamme on laadukasta ja tyydyttää taatusti suurimmankin ruokahalun. Myös suositut naan-leipämme ja currymme ovat huippuluokkaa. Ruokalistamme sisältää tunnettuja makuja ja lounasaikamme sopivat monille; toimistotyöntekijöille, turisteille ja kenelle vain, joka arkipäivä. Huolimatta vilkkaasta sijainnistaan, Yatra on houkutteleva vaihtoehto niille, jotka kaipaavat rentouttavaa hetkeä herkullisten makujen äärellä Porvoossa.

Tutustu:
https://www.ravintolayatra.fi/

Tervetuloa!

Lounas Porvoo. Porvoo Lounas - Lounaat Porvoo

Lounas Porvoo. Porvoo Lounas - Lounaat Porvoo

Yhteystiedot

suomenlounaat.fi

Seuraa meitä

Käytämme evästeitä varmistaaksemme sinulle parhaan käyttökokemuksen sivustollamme.